Bra hemsidor för sport och spel

Att se på sport kan vara otroligt underhållande och spännande och än mer spännande blir det om man satsar en slant på det ena eller andra laget. Även en liten insats kan resultera i riktigt stora vinster om man lyckas hitta ”skrällen”.

Idag finns det mängder av spelsidor på nätet som erbjuder vadslagning så vilken ska man välja? Många anser att dessa två punkter är de viktigaste vid val av spelbolag.

Välkomstbonus och övriga bonusar

Att bli välkomnad är alltid trevligt oavsett var man går någonstans. Detsamma gäller spelbolag. De allra flesta erbjuder någon sorts välkomstbonus. Det kan t.ex. vara att man får 100 % i bonus på sin första insättning. De som sätter in 1000kr har alltså 2000kr att spela för på sitt spelkonto. Dessa pengar har visserligen ett omsättningskrav som måste uppfyllas innan de går att ta ut men har man ändå tänkt att spela så varför spela med 1000 när man kan spela med 2000?

Men man ska inte stirra sig blind på endast välkomstbonusen. Det är vad man får i längden som är viktigare. Det kan handla om refillbonusar, tävlingar, lotterier och andra kampanjer. Har du registrerat dig på ett bolag som inte gett dig något extra på en månad så har du valt fel bolag…

Support på svenska

Det ska direkt sägas att det endast finns ett enda spelbolag som är svenskt eftersom det är monopol på spelverksamheten i Sverige. Däremot finns det mängder av bolag som har hemsidan på svenska, erbjuder spel på svenska ligor och har support på svenska. Det är bolag vars största marknad är Sverige även om de inte är registrerade som företag i landet. Att söka efter ett bolag som erbjuder support och hemsida på svenska rekommenderas starkt. Så länge allt rullar på spelar det ingen roll om sidan är på engelska- men vad gör du den dagen något krånglar?

En sida som kan vara värt ett besök är www.svenskaspelare.com, det är en community där det diskuteras om Stryktipset och allmänt om läget i Svenska fotboll, du kan chatta med andra sportintresserade och mycket annat. För att komma till deras sida om stryktipset klickar du här!

admin