E-handel

Har du idag en butik i Allingsås men inte har så många kunder som du önskar? Då kan en e-handel, det vill säga en webshop, vara en möjlig väg för dig för att öka din försäljning och få mer kunder. E-handel är något som vuxit mycket de senaste åren och många idag handlar mycket över nätet. Idag behöver man inte ge sig ut i Jul ruschen om man inte vill eller har tid, utan man kan istället köpa alla sina julklappar över nätet, och smidigt få dem hemskickade till sin adress.

Det här är något butikerna bör vara medvetna om. Även om du har en fysisk butik idag kan det vara bra att fundera över om även du skulle starta en webshop, för att öka din försäljning. Säljer du exempelvis smink och hudvård, går det för många kunder lika enkelt, eller kanske enklare, att beställa detta över nätet istället för att behöva besöka en butik fysiskt. Din tidigare kund kanske redan vet vilken produkt den är ute efter och behöver då inte prova ut, eller få hjälp med att välja rätt. Då är e-handel ett mycket bekvämt och enkelt alternativ. Finns då inte din butik online, som en webshop, kanske kunden väljer att köpa från en annan webshop för att slippa åka till din butik, och då har du där tappat din kund.

Men hur gör man då? Ja, är det första gången man funderar på att starta en webshop skulle vi rekommendera att kontakta ett erfaret företag som jobbar just med e-handel. Ett företag vi rekommenderar är Kodmyran.se. Företaget har sitt kontor i Sundsvall men jobbar mot kunder i hela Sverige. Företaget har mycket bra service och support, och framför allt är de väldigt kunniga inom just e-handel. Hos dem finns det färdiga paket att köpa för e-handel, allt från en enkelt startpaket med de mest grundliga lösningar du behöver i en webshop till ett komplett paket, där Kodmyran bygger en unik lösning bara för dig, helt enligt din egen kravspecifikation.

Börja där, att kontakta ett välkänt företag, för att få hjälp att komma vidare hur du på bästa sätt kan bygga din butik. På Kodmyrans blogg finns också många bra tips och ideér du kan ha nytta av efter vägen då du ska starta din webshop. Lycka till!

 

admin