En välfungerande och gratis tjänst för dig som är på väg att sälja din bostad

Om du i nuläget är på väg att sälja din bostad, finns en tjänst på internet där du helt gratis kan jämföra fastighetsmäklare, utan att binda dig till någon utav dessa.

Bostad

Ibland kan man av en ren slump stöta på riktiga guldkorn på internet. Många gånger närmar man sig med viss skepticism, då det finns en inlärd mekanism i de flesta av oss som säger att ”om något är för bra för att vara sant, så är det förmodligen även så”. Är något gratis är man ofta själv produkten, vilket oftast betyder att det är något man ej bör ta del av, men så är inte alltid fallet.

För dig som är i lindan av att sälja din bostad har vi nyligen siktat en sida som kan komma väl till pass för att optimera din försäljning. Maklarofferter.se är sidan som låter dig jämföra de fastighetsmäklare belägna att ta hand om din försäljning. Tjänsten är helt gratis för dig som säljare och du förbinder dig heller inte till något annat än att intyga att det faktiskt gäller en riktig försäljning, för att helt enkelt inte slösa med någon yrkes- man eller kvinnas tid.

Du kan med andra ord skicka iväg din förfrågan och sedan gå igenom den information som du får tillbaka, utan att ha bundit dig vid någon utav parterna. Det är upp till dig att välja någon du tycker passar dig väl, eller slopa samtliga erbjudanden.

Tills viss del är med andra ord du produkten som presenteras på sidan. Det positiva i sammanhanget är odkc att du faktiskt inte förlorar något, utan snarare vinner på denna position i detta enstaka fall. Av allt att döma, verkar dessutom många tidigare användare fullkomligt nöjda med den tjänst som presenteras. Faktum är att många ämnar återkomma vid nästa tillfälle för försäljning, ett betyg som är svårslaget, hur man än väljer att se på saken.

admin